Jimatkan Petrol Dengan Bio Energy Sticker

Jimatkan Petrol Dengan Bio Energy Sticker

Assalamualaikum dan salam sejahtera pembaca semua, baru-baru ini mambang ada menerima e-mel dari seorang pengusaha produk terbarunya yang mampu menjimatkan petrol tanpa merosakkan enjin. Alhamdulillah mambang diberi peluang untuk membuat review mengenai produk itu.

petrol, jimatkan petrol

Memperkenalkan kepada anda iaitu produk terbaru beliau ” Bio Energy Sticker “. Seperti yang anda lihat dalam gambar di atas, Bio Energy Sticker ini mampu :

  • Menjimatkan penggunaan petrol dan diesel
  • Meningkatkan tenaga dan stamina
  • Memperbaiki pengaliran darah
  • Tidak merosakkan enjin
  • Dan lain-lain
jimat petrol, minyak naik

Bio Energy Sticker juga boleh digunakan oleh setiap kenderaan di atas bumi ini kecuali basikal yang tidak menggunakan petrol / diesel. hahahaha. Dan cara penggunaan amatlah senang, anda tidak perlu menambah apa-apa cairan ke dalam tangki petrol, tangki minyak engin, sepertimana produk lain.
Ye la dah nama pun Bio Energy Sticker , tak kan lah bentuk cecair..hahaha

Dengan menggunakan teknologi dari Jepun, Bio Energy Sticker ini juga dapat digunakan selama 2 tahun.

Untuk pengetahuan anda semua produk ini telahpun memasuki pasaran di Singapura dan mendapat sambutan hangat dari sana. 

Sebelum korang bertanya ” boleh percaya ka benda ni ? ” biar mambang jawab siap-siap.Dulu mambang yang mula-mula tidak percaya tentang produk ni, tapi bila dah ramai guna dan memberikan feedback yang positif serta yang bertanya untuk menjadi agen dan REPEAT ORDER, mambang pun cuba la. Dan alhamdulillah setakat ini, tiada kesan buruk pada kereta dan motosikal yang mambang lekatkan sticker ini.
Bagaimana Bio Energy Sticker ni bertindak ??

Baiklah biar mambang terangkan serba sedikit ya bagaimana Bio Energy Sticker ni bertindak .

Ia dihasilkan daripada campuran-26 batu yang ada di muka bumi ini yang mampu menyerap cahaya seperti batu gunung berapi, silika oksida, aluminium oksida dan lain-lain lagi. Apa yang korang nampak macam bintik-bintik kat stiker tu, itulah dia campuran batu tersebut.

Tugas batu-batu ini ialah menyerap cahaya dan menggetarkan molekul minyak supaya lebih agresif dan membebaskan lebih banyak gas. Ala…macam kereta yang guna NGV tu…sebab tu la kenderaan yang pakai NGV jimat sebab NGV tu gas sebenarnya. Bila gas banyak, automatik penjimatan akan berlaku ya abang, kaka, adik, dato, datin sekalian. hahaha.

Ukuran cahaya yang diserap ialah 1000 micron. Kalau macam ini kita dah tak panggil cahaya, kita panggil gelombang, sebab tu la korang tak nampak apabila cahaya diserap masuk.

Kenapa tampal dekat pintu minyak bukan dekat enjin ?

Boleh je kalau korang nak tampal kat enjin, tapi nanti bila enjin menjadi panas, stiker itu akan rosak pula.

Di bawah ini pula beberapa testimoni dari pelanggan Bio Energy Sticker ini :

Testimoni 1
Testimoni 2

Ya memang terbukti bahawa Bio Energy Sticker mampu menjimatkan penggunaan petrol dan diesel

Harga minyak bila-bila masa saja boleh naik dan bila-bila masa saja boleh turun, namun penjimatan petrol sentiasa diperlukan. Tembak tak kena, cakap pun tak guna kalau tak ada detail nak order kan ? hahaha
Jadi di sini mambang membuka order ( ready stok ) yang ada kat mambang sendiri sebagai stokis daerah Sungai Petani ini kepada sesiapa yang nak order Bio Energy Sticker ini , sila contact mambang di :
Whats App / We Chat :  013-3191140Facebook : Amirul Syahnaz / LINK
Harga ??RM 35.00 untuk SMRM 40.00 untuk SS
Harga agen / stokis / dropship sila berurusan dengan SMS di nombor 0133191140 
Sekian 🙂