Ruang Pengiklanan

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Di sini mambang akan nyatakan beberapa terma dan syarat bagi anda yang berminat untuk menyewa tapak iklan.

Syarat :

1. Iklan anda mestilah tidak berunsur lucah, seks dan yang sama erti dengannya

2. Iklan anda mestilah tidak berkenaan dengan alkohol, tembakau dan sebagainya.

3. Iklan anda juga bukan skim cepat kaya, MLM dan sebagainya.

4. Iklan yang disiarkan adalah atas tanggungjawab anda sendiri. Pihak kami berhak untuk menghentikan iklan anda tanpa sebarang notis sekiranya kami menerima komen negatif dari pihak lain.

Slot Iklan.

Kami menyediakan beberapa slot untuk anda meletakkan iklan. Antaranya :

Header slot ( 480 x 60 )

Untuk slot iklan pada bahagian header, kami mengenakan bayaran sebanyak RM 200 sebulan.

Sidebar Slot ( 287 x 243 )
Untuk slot iklan pada bahagian sidebar, kami mengenakan bayaran sebanyak RM 150 sebulan.
Kami hanya memerlukan banner produk anda berbentuk jpeg, gif, png . Bagi servis membuat banner, kami mengenakan bayaran sebanyak RM 5 untuk setiap satu banner produk anda.
Untuk urusan menulis review, kami akan mengenakan bayaran sebanyak RM 15 bagi setiap review dan akan di promosikan di seluruh media sosial.
Mengapa anda perlu beriklan dengan kami 
Sejak akhir-akhir ini, blog coretan-mambang telah mendapat sambutan yang menggalakkan di kalangan pembaca yang berminat dari segi gosip, berita terbaru, berita panas, dan lain-lain.Kami juga mempunyai hampir 25 lebih group untuk blogger dan 10 group lebih untuk usahawan di Facebook. Dan kebanyakan entry yang di postkan ke Facebook hanya menggunakan ping sahaja bagi memudahkan urusan kerja.

Jadi sekiranya anda berminat untuk menyewa tapak iklan kami, sila hubungi kami di Facebook Page atau emailkan kepada kami maklumat produk anda beserta no telefon di [email protected] .